Sådan får du mere ud af Archicad

Anvender du Archicad, benytter du allerede et af mest intuitive BIM-programmer på markedet. Men som det ofte er tilfældet med forskellige programmer, benytter de fleste af os kun en brøkdel af alle de muligheder, programmer giver os.

Det kan der være mange årsager til. Ofte er det en kombination af tidspres, manglende indsigt i hvad Archicad kan gøre for at optimere dit workflow og til dels manglende kompetencer.

Øg dine kompentencer og få inspiration til dit BIM-arbejde

Hos GRAPHISOFT Center Danmark ønsker vi at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Archicad.

Vi afholder løbende kurser i Archicad (både Basis-kurser, samt en række avancerede kurser målrettet rådgivere, der f.eks. arbejder med bygninger eller landskab), ligesom vi udbyder specialkurser for indretningsarkitekter og mere specifikke kurser, som f.eks. visualisering, IFC-udveksling eller LCA-beregning.

På vores månedlige Tips & Tricks webinars, får du inspiration til, hvordan du udfører forskellige opgaver i Archicad. Disse webinars kan efterfølgende ses på vores YouTube-kanal.

Med GRAPHISOFT Forward serviceaftale får du rabat på vores danske Archicad-kurser, men også på online undervisning via GRAPHISOFT Learn.

LCA-beregninger direkte i Archicad med DesignLCA

Som bekendt er LCA-beregninger obligatoriske for al nybyggeri siden årsskiftet 2023. Med DesignLCA kan du lave hele LCA-beregningen direkte i Archicad og dokumentere klimaaftrykket på dit byggeprojekt – allerede i de tidlige faser, men også til ibrugtagningstilladelsen.

Du har således masser af muligheder for at få det optimale ud af Archicad, og nedenunder har vi samlet en række af de lavest hængende frugter, vi anbefaler du høster.

Og husk, du er altid velkommen til at kontakte os på 8862 6680 eller info@formfaktor.dk

Her er listen over ting, du kan gøre for at få mere ud af Archicad, BIMcloud, BIMx og GRAPHISOFT Forward:

  1. Sørg for, at du og alle dine kolleger er tilmeldt GRAPHISOFT Danmarks nyhedsbrev, som udsendes første tirsdag hver måned.

  2. Tjek vores kursuskalender og vurder, om der er nogle kurser, som giver mening for dig/jer. Husk, at der er 20% rabat på kurserne for virksomheder med serviceaftale på Archicad.

  3. Tilmeld jer de gratis “Tips & Tricks”-webinars, som afholdes en gang hver måned. Tilmelding sker via vores kursuskalender. Du kan se tidligere webinars på vores YouTube-kanal.

  4. Brug de gratis eller næsten gratis kurser på GRAPHISOFT Learn. Husk, at du får rabat med GRAPHISOFT Forward serviceaftalen til Archicad.

  5. Sørg for at I har opgraderet til den nyeste version af Archicad. Der er nye funktioner og fejlrettelser i hver opdatering!

  6. Brug vores danske lokalisering til Archicad som grundlag for tegnestuens egen Archicad-template. Den opdateres løbende med nye funktioner og rettelser.

  7. Anvend DesignLCA til at lave de for al nybyggeri obligatoriske LCA-beregninger direkte i Archicad. DesignLCA er en del af den danske lokalisering til Archicad.

  8. Se det ekstra indhold for kunder med software-serviceaftale til Archicad. Der er både ekstra materiale-bibliotek og diverse whitepapers. Kontakt os, hvis du ikke kender kodeordet til siden.

  9. Læs vores blog og få ny viden om BIM og Archicad. Læs også vores nyheder og cases med eksempler fra virksomheder, der arbejder med Archicad.

  10. Har du generelle udfordringer med BIM på tegnestuen, så kontakt os. Måske kan vi arrangere særlig undervisning, hjælpe med at løse problemerne eller måske bare skabe et bedre workflow.

  11. Har du/I samarbejdspartnere, som I gerne vil hjælpe i gang med Archicad? Så kommer vi gerne ud til et møde, hvor vi sammen med jeres samarbejdspartnere kan kigge på mulighederne ved at samarbejde via Archicad, BIMcloud, BIMx, IFC-udveksling eller andet. Jeres samarbejdspartnere kan evt. lave et pilotprojekt, eller måske bare låne gratis Archicad-licenser i 3 måneder, hvis de ønsker at teste om Archicad er noget for dem.

Vi står altid parat til at hjælpe din virksomhed med at udnytte fordelene ved BIM og få mere ud af Archicad, BIMcloud, BIMx og GRAPHISOFT Forward – Husk, at bruge os!

Forrige
Forrige

Energiberegning på Complex Profiles ...

Næste
Næste

Pointcloud på telefonen ...