33% rabat på BIMcloud as a Service

Da Corona lukkede arbejdspladser over hele verden, iværksatte GRAPHISOFT et beredskab, der hjalp brugerne med at arbejde hjemmefra. Projektet har været en stor succes med over 2.000 aktiverede licenser fordelt på 300 virksomheder fra 50 forskellige lande.  

BIMcloud as a Service er en ”hosted” cloud-løsning, som også giver god mening Post-Corona. Lige nu har du mulighed for at købe GRAPHISOFTs samarbejdsplatform i skyen med 33% rabat. Prisen for et år er kr. 2.700 per flydende licens. Du får ubegrænset antal projekter og lagerplads, der giver dig mulighed for at arbejde på alle dine projekter – uanset hvor i verden du, dit team og dine samarbejdspartnere befinder sig.            

Hvad er BIMcloud?

BIMCloud er dit projekthotel i skyen og som bruger slipper du for at tænke på teknisk opsætning, ligesom du ikke behøver særlig hardware (*) eller netværk til rådighed. Har man adgang til internettet er det nok.

Brugeren, der opretter BIMcloud’en er administrator og kan invitere sine kolleger og samarbejdspartnere, som også skal oprettes med et GRAPHISOFT ID for at logge ind. Man kan arbejde sammen på tværs af virksomheder og dele projektet mellem landskabsarkitekter, bygningsarkitekter, ingeniører og entreprenører.

33% rabat for årsabonnement

GRAPHISOFT har ved udgangen af 2020 forlænget deres særpris på BIMcloud as a Service, så du har mulighed for at få lagerplads i skyen med 33% rabat. Prisen for et år er normalt kr. 4.050 per flydende licens, men med rabatten koster det kun kr. 2.700 per flydende licens om året. Det er uvist hvor længe denne særpris vil fortsætte, så skynd dig at sikre dig dine licenser!

Få BIMcloud as a Service her >>

GRAPHISOFT Center Danmark yder fuld support til denne løsning uden beregning. Har du spørgsmål eller opstår der problemer kontakt os på support@formfaktor.dk eller +45 8862 6680.

* BIMCLOUD KRÆVER INGEN SÆRLIG HARDWARE ELLER FYSISK SERVER PÅ KONTORET. SKULLE MAN ØNSKE AT BEGRÆNSE INTERNETBELASTNINGEN ELLER DELER MANGE BRUGERE ÉN LANGSOM INTERNETFORBINDELSE, ER DET MULIGT AT BENYTTE EN FYSISK (proxy-) SERVER PÅ KONTORET TIL AT DELE DATA LOKALT, SÅ BRUGERNE IKKE SKAL HENTE DEN SAMME DATA FLERE GANGE PARALLELT OVER INTERNETTET.

** Abonnementet fortsætter automatisk efter de 60 dages gratis prøveperiode, med mindre man aktivt framelder sig ordningen. EFTER DEN GRATIS PRØVEPERIODES UDLØB koster BIMCLOUD as a Service FREM TIL 31. AUGUST 2020 kun kr. 2.700 per flydende licens PER ÅR. DEREFTER ER PRISEN 4.800 PeR “flydende” licens per ÅR. “FLYDENDE” LICENSer begrænser af ANTALLET Af SAMTIDIGE BRUGERE uanset hvormange brugere der er inviteret til BIMcloud. ØNSKER MAN IKKE AT FORTSÆTTE MED BIMCLOUD, KAN MAN TIL HVER EN TID opsige sit abonnement, DOWNLOADE SIT PROJEKT OG I STEDET DELE OVER VIRKSOMHEDENS ANDRE SAMARBEJDSPLATFORME.

Alle priser er eksklusiv moms.

Forrige
Forrige

Building Together – Invitation til ARCHICAD 24 launch party

Næste
Næste

Nu afholder vi atter kurser i vores lokaler