Archicad 28 Launch Party

Til september udkommer Archicad 28, men allerede d. 27. juni får du indsigt i nyhederne i den kommende udgave af et af Nordens mest benyttede BIM-programmer.

Det sker når vi afholder Archicad 28 Launch Party på Rentemestervej.

I løbet af eftermiddagen får du indsigt i nyhederne i Archicad 28. Derudover fortæller vi hvad der er sket hos os siden sidst og løfter sløret for nogle af de ting i pipelinen.

Vi fortæller om DesignLCA 5.0, der vores prisvindende LCA-beregner og om vores samarbejde med LYTT Architecture om udviklingen af en metodik for LCA-beregninger på landskabsprojekter.

Du bliver også klogere på den opdaterede version af LAND4 – og på de nye BIM-objekter vi har produceret for IBF, LAMPAS, NJORD og Harris.  

Archicad 28 Launch Party løber af stablen torsdag d. 27. juni fra klokken 14.30 og frem.

 Vi starter med lidt bobler inden vi kaster os over det faglige indhold. Traditionen tro afslutter vi dagen med lidt mad og drikke – og hermed kombinerer vi på snedigste vis det faglige med det sociale.

Det er gratis at deltage, der er et begrænset antal pladser og af hensyn til planlægningen skal du tilmelde dig via denne side, hvor du også finder mere information →

Forrige
Forrige

Archicad Summer Camp ‘24

Næste
Næste

BIM-objekter fra IBF – digital beton til tiden