DesignLCA på BIM World Copenhagen

Interesserer du dig for BIM?

Så sæt et stort kryds i kalenderen d. 18. – 19. september, hvor den første udgave af BIM World Copenhagen løber af stablen.

Henover to dage får du indsigt i de nyeste tendenser indenfor BIM, møder repræsentanter fra de førende virksomheder indenfor digitalisering af bygge- og anlægsbranchen – og får rig mulighed for at netværke og møde potentielle samarbejds- og forretningspartnere.

Du møder også Thomas Graabæk og Sidsel Maria Vincents Jansen, der præsenterer vores prisvindende DesignLCA.

Nemetschek er Premium Partner på BIM World Copenhagen

Nemetschek Group – der med programmer som Solibri, Bluebeam, dRofus og Archicad er den største softwareleverandør til bygge- og anlægsbranchen på det europæiske marked – er Premium Partner på BIM World Copenhagen 2024. Graphisoft Center Danmark er videnspartner og repræsentant for Nemetschek Group.   

”Den digitale omstilling og implementering af BIM har stået på i årtier og har for længst bevist sin værdi. Det bliver kun mere aktuelt, nu hvor branchen skal designe og dokumentere bæredygtige løsninger som en del af byggeriets grønne omstilling.

Udviklingen af BIM-værktøjer gennemgår i disse år et paradigmeskifte med indførelse af kunstig intelligens og et stærkere fokus på samarbejde og vidensdeling gennem brugen af internationale standarder – især med henblik på design af nye og mere klimavenlige løsninger.

Denne omstilling stiller nye krav til, hvordan brugerne tilgår software, og hvordan bygninger designes! Når jeg tænker tilbage på det succesfulde launch event sidste år, ser jeg frem til et brag af en konference, når BIM World Copenhagen rammer K.B. Hallen til september,”
fortæller Thomas Graabæk, indehaver hos GRAPHISOFT Center Danmark.  

BIM World Copenhagen arrangeres af Insight Events / Building Green.

Vi ser frem ...

Foto: Kasper Løjtved

Forrige
Forrige

DesignLCA er kandidat til Nordisk Råds miljøpris

Næste
Næste

Archicad Summer Camp ‘24