Hvorfor os?

Hvorfor skal du samarbejde med GRAPHISOFT Center Danmark?

Vi har lavet en lille tegnefilm, hvor vi kommer med vores bud. Måske har du dine helt egne?  

Hvorfor os?

Er det fordi, at Archicad kan erstatte alle dine andre design-værktøjer? Fordi Archicad er intuitivt og let at lære? Fordi programmet passer perfekt til dine processer gennem alle projektfaser og understøtter både Mac og Windows?

Måske er det fordi at i Archicad er ét projekt samlet i én fil. At BIMcloud og BIMx gør det let for dig at samarbejde. Eller fordi Archicad er verdensmester i at udveksle data med åbne fil-formater på tværs af fagdiscipliner og software-platforme? 

Det kan også være fordi, at vi, ligesom dig, er fagpersoner fra byggebranchen med mange års tegnestue-erfaring. Fordi vi forstår forskellen mellem landskabsarkitekter, bygningsarkitekter, ingeniører og entreprenører? Eller fordi vi bare er mennesker, som hjælper andre og skræddersyer undervisning og support til dig og dine behov.

Måske er det fordi du, ligesom os, drømmer om en mere bæredygtig byggebranche og aktivt prøver at gøre en forskel for klimaet. Fordi vi har udviklet DesignLCA som en LCA-beregner til Archicad og giver den væk gratis? Eller fordi vi synes at et godt samarbejde skal afspejles i vores licens- og betalings-politik. 

Måske er det fordi, at du sammen med os bliver til en del af noget større. Eller måske er det simpelthen fordi, at vi er os: En lille dedikeret virksomhed, der holder til i en kælder i hjertet af Københavns Nordvest-kvarter.

Koncept/tekst: GRAPHISOFT Center Danmark
Illustrationer: Kirsten Bille
Speak: Martin Clante

Forrige
Forrige

Importer 3D-objekter med 30% rabat

Næste
Næste

Velbesøgt Archicad 27 Launch Party