BIM for Landskabsarkitekter

STED%2B02.jpg

Når landskabsarkitekter tager BIM til sig, bliver de på lige fod med de andre rådgivere, entreprenører og bygherrer en integreret del af processen. Samtidig frigiver effektiviseringen ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige landskabsarkitektoniske løsninger. Mange landskabstegnestuer er allerede i fuld gang med at implementere BIM, hvor kombinationen af Archicad og LAND4 er en oplagt BIM-løsning, der understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

 

LAND4 plugin
Archicad er det eneste BIM-program med plugin til LAND4 og er tilpasset landskabsarkitekternes metoder og behov. Med LAND4 er det muligt at arbejde dynamisk med kotering og andre landskabsfaglige discipliner.

Nemt og intuitivt
BIM skal være intuitivt og let at lære. Med Archicad genbruger du dine erfaringer fra f.eks. AutoCAD, Sketchup og Photoshop. Så starter du ikke på bar bund, bare fordi BIM bliver dit arbejdsredskab til landskabsdesign og projektering.

Alt samlet i et program
Archicad er ét program, som indeholder stort set alt, hvad du har brug til at gennemføre et landskabsprojekt. Med Archicad slipper du for et hav af forskellige programmer, da det hele er samlet ét sted.

 

Introduktion til BIM for landskabsarkitekter

Introduktion til BIM for Landskabsarkitekter giver dig overblik over, hvordan landskabsarkitekter arbejder med med BIM.
Thomas Graabæk gennemgår Archicad, Søren Ross fortæller om LAND4 til Archicad og Hannah Dræby Nielsen fortæller hvordan BY+LAND arbejder med BIM.

 

Når BIM skaber oplevelser i landskabet

“Der er mange fordele i at have alt samlet i et program som Archicad.” Læs interview med Gitte Christensen, landskabsarkitekt og indehaver af By+land, hvor hun blandt andet kommer ind på tegnestuens overgang fra 2D til 3D, hvordan BIM effektiviserer processen og landskabsarkitekturens iboende bæredygtighed. Læs interview her >>

 

Med STEDET som udgangspunkt

Stedets egenart danner udgangspunkt for alle STED By og Landskabs projekter. Partner Martin Hjerl fortæller, hvordan digitale redskaber er med til at indfri målsætningen om at sammenkæde bygning og landskab. Læs interview >>

 

Nemt at gå til

“Grunden til at vi valgte at gå videre med Archicad var, at vi hørte i branchen, at programmet ligger mellem AutoCAD og illustrator, samt at det ikke var så svært at gå til. Det er også lettere at få brugbare tegninger og modeller ud af Archicad, så vi undgår at skifte mellem forskellige programmer hele tiden”

‒ Martin Hjerl, partner STED By og Landskab

 

Prøv et uforpligtende pilotprojekt

Det ER en stor beslutning at skifte BIM-platform. Derfor tilbyder vi pilotprojekter, hvor vi sørger for opkvalificering af projekt-teamet på tegnestuen, udlåner licenser, udarbejder et projektspecifikt white paper og følger op med fuld support, så vi sikrer en positiv oplevelse med Archicad.  Det eneste I skal gøre, er at finde et projekt til formålet.  Skulle det efter pilotprojektet ‒ mod forventning ‒ vise sig, at I ikke har forelsket jer i Archicad, så stiller vi op uden beregning og hjælper jer og projektet tilbage i AutoCAD eller Revit.

Har I mod på at komme i gang med det samme, kan vi også hjælpe jer i gang.

 

Kurser i BIM for landskabsarkitekter

Kotering af terræn i 2D og modellering i 3D med LAND4, nulpunkter og udveksling samt Archicads brugerflade. Alt det og meget andet bliver du klogere på, hvis du melder deltager i et af vores kurser i BIM for Landskabsarkitekter.

Vi afholder løbende kurser i Archicad for landskabsarkitekter, du kan se datoerne i vores kalender her >>