Fritz Hansens Møbler som BIM-objekter...

Den danske møbelproducent Fritz Hansen har udgivet deres komplette møbelkatalog som intelligente BIM-objekter til gratis download på BIMobjects.com. Møblerne kan downloades som BIM-objekter til Archicad og Revit, 3D-objekter til Sketchup og 2D-objekter til AutoCAD samt som DWG-, 3DS- og OBJ-filer.

På hjemmesiden kan du nu let finde præcis den stol, bord, lampe, vase eller hvad det nu lige er du mangler, når du skal møblere dit projekt.

 
 

Alt hvad det kræver, er, at du opretter et login for at kunne downloade objekterne, men deefter går hurtigt og så snart et møbel er downloadet, kan du bare trække det ind i Archicad, så det placeres automatisk.

På nedenstående illustration er stolen placeret med et dæk og en væg, der har materialer fra den danske lokalisering til Archicad 25, og er renderet i Cineware med forudindstillingerne fra den danske lokalisering. Her kan man se, at objekterne fungerer fint til visualisering i Archicad.

Objekterne kan indstilles på en række parametre, hvor du f.eks. kan vælge materialer og skifte detaljeringsniveau, så objekterne ikke bliver for tunge i et stort eller komplekst projekt. Herunder ses samme stol i detaljeringsniveauer defineret som Level of Detail (LOD) svarende 100, 200 og 300.

Find selv BIM-objekter

Prøv selv Fritz Hansens BIM-objekter i dit projekt. Se alle Fritz Hansens digitale møbler og download objekterne hér >>

Forrige
Forrige

Ny gruppe for Archicad-brugere i Danmark

Næste
Næste

Masser af nyheder i Archicad 25 Update 2