Archicad AI Visualiser – renderinger med kunstig intelligens  

Renderinger og visualiseringer med kunsig intelligens via Archicad AI Render

Archicad AI Visualiser er en ny funktion i Archicad 27, der giver dig mulighed for at anvende kunstig intelligens til at producere forskellige visualiseringer af dit projekt.  

Fra BIM-model til forskellige visualiseringer

Archicad AI Visualiser kan lave visualiseringer ud fra dine simple BIM-modeller i de helt tidlige designfaser kombineret med dine beskrivelser.

Fremgangsmåden er simpel:

  • Lav en BIM-model

  • Skriv din tekst i prompten

  • Se resultatet

  • Præciser teksten i prompten

  • Se det nye resultat

  • Gentag processen indtil du er tilfreds eller du har de illustrationer, du har behov for

Ved hjælp af teksten har du mulighed for at skabe utallige varianter af dit projekt – vel at mærke uden at du behøver at lave en ny model hver gang.

Således kan du nemt vise din bygherre, samarbejdspartnere og kolleger, hvordan projektet tager sig ud med for eksempel forskellige facader, forskelligt antal vinduer eller i forskellige omgivelser.

Fordelene er åbenlyse. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du for eksempel skifter vinkel eller ændrer i projektet, får du et andet resultat, da renderings-maskinen starter forfra med nye beregninger for hver illustration.

 

Se demo-video af Archicad AI Visualiser

Se hvordan du umærkeligt skifter fra en solnedgang i en norsk skov til en sommeraften i Lyngby, en svævende by i skyerne, et hus ved kysten til en scene fra Ringenes Herre.

 

Archicad AI Visualiser er en del af Archicad 27

Den nye AI-render er ude i en beta-version, som indgår i Archicad 27. GRAPHISOFT opfordrer brugerne til at teste den nye funktion og melde tilbage, så funktionen kan optimeres.  

Du kan læse mere om Archicad AI Visualiser på GRAPHISOFTs hjemmeside

Forrige
Forrige

IKT for bygherrer hos Molt Wengel

Næste
Næste

DesignLCA vinder Digitaliseringsprisen