IKT for bygherrer hos Molt Wengel

IKT for bygherrer eftermiddagsarrangement i samarbejde med Molt Wengel, buildingSMART Danmark og GRAPHISOFT Center Danmark

Molt Wengel, BuildingSMART Danmark og GRAPHISOFT Center Danmark inviterer til eftermiddagsarrangement, hvor du som bygherre får en række konkrete råd til, hvordan du udarbejder gode, dækkende og værdiskabende IKT-aftaler.

IKT-aftalen aftalegrundlaget for det digitale samarbejde i et byggeprojekt. Det skal være skræddersyet til parternes individuelle behov og være med til at sikre, at byggeprojektet kommer digitalt i mål i alle faser af projektet.

Eftermiddagsarrangement hos Molt Wengel i Aarhus

Tirsdag d. 6. februar inviterer Molt Wengel, buildingSMART Danmark og GRAPHISOFT Center Danmark til en spændende eftermiddag, hvor du bliver præsenteret for de tre organisationers IKT-guide “Bygherrens anvendelse IKT og openBIM”.

Derudover kan du opleve LYTT Architecture fortælle om deres et af deres projekter, mens ADEPT præsenterer New Aarch, der er den nye arkitektskole i Aarhus.

Programmet for eftermiddagen er

13:30: Ankomst og let forfriskning

14:00 – Velkomst ved direktør Anne Kathrine Schønning fra Molt Wengel og standardiseringsspecialist Peter Bo Olsen fra BuildingSMART.

14:20: LYTT præsenterer deres Nye-projekt

14:50: ADEPT præsenterer Arkitektskolen i Aarhus

15:20 Pause

15:35: Sofie Grubb Turley, Molt Wengel

16:00: Case

16:30 Afslutning og refleksion

17:00 Afrunding og netværkhttps://mowe.dk/arrangement/formfaktor-molio-molt-wengel-2024/

Tilmelding og yderligere info

Det er gratis at deltage i eftermiddagsarrangementer der løber af stablen d. 6. februar i Molt Wengels lokaler i Aarhus, Kannikegade 16, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Du tilmelder dig her →

Forrige
Forrige

Glædelig jul og godt nytår

Næste
Næste

Archicad AI Visualiser – renderinger med kunstig intelligens