Gratis kursus for landskabsarkitekt-studerende

BIM for landskabsarkitekter i samabrejde med Danske Landskabsarkitekter

16. – 17. april har landskabsarkitekturstuderende og nyuddannede landskabsarkitekter mulighed for at komme på gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter.

Mange landskabstegnestuer er i fuld gang med at implementere BIM, hvor Archicad ofte er det foretrukne BIM-program. Det skyldes ikke mindst, at integrationen af Archicad og LAND4 er en oplagt kombination, der understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software afholder vi d. 16. – 17. april et 2-dages kursus i BIM for landskabsarkitekter. Kurset er gratis for studerende og nyuddannede medlemmer af Danske Landskabsarkitekter.*  

På BIM for landskabsarkitekter kommer du igennem de grundlæggende funktioner i Archicad– vinklet til landskabsarkitekternes behov. Derudover lærer du også at anvende LAND4 for Archicad , der blandt andet gør det muligt at arbejde med kotering og andre landskabsfaglige discipliner.

Emner, du bliver klogere på, er blandt andet:

•        Skitsering og volumenstudier

•        Visualisering af 3D-modellen

•        Projektering og detaljetegninger

•        Import af DWG som Xref, samt overføring af højdekurver

·       Grundig introduktion til Mesh-værktøjet

·       BIM-objekter til beplantning og byrumsinventar

·       Kotering af terræn i 2D og modellering i 3D med LAND4

·       Håndtering af nulpunkter i forhold til landskoordinat
      

Tid og sted
BIM for landskabsarkitekter for studerende løber af stablen tirsdag d. 16. og onsdag d. 17. april 2024 klokken 9-16 hos GRAPHISOFT Center Danmark, Rentemestervej 62, 2450 København NV.

Danske Landskabsarkitekter står for frokost og drikkevarer.  Du skal selv medbringe egen computer med den gratis studieversion af Archicad, som du kan downloade hér.

Du kan læse mere om BIM for Landskabsarkitekter hér.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Danske Landskabsarkitekters hjemmeside. Bemærk, at der er begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Du tilmelder dig på Danske Landskabsarkitekters hjemmeside, du rammer hér.  

* For at kunne deltage i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede, skal du være medlem af Danske Landskabsarkitekter. Derudover skal du enten studere landskabsarkitektur eller have taget afgang som landskabsarkitekt sommer 2023 eller vinter 2023/2024 og endnu ikke have fået job som landskabsarkitekt.

Forrige
Forrige

Gratis morgenmøde: LCA og biodiversitet for landskabsarkitekter

Næste
Næste

LYTT præsenterer NYE på IKT for Bygherrer