LYTT præsenterer NYE på IKT for Bygherrer

Oplev LYTT Architecture fortælle om NYE på IKT for bygherrer hso Molt Wengel

6. februar afholder Molt Wengel, buildingSMART Danmark og GRAPHISOFT Center Danmark eftermiddagsarrangement om IKT for Bygherrer.

Du får en række konkrete råd til, hvordan du som bygherre udarbejder gode og dækkende IKT-aftaler, der skaber værdi og relevant information for både dig og dine samarbejdspartnerne.

Du bliver præsenteret for buildingSMARTs og Molt Wengels IKT-guide for bygherrer, ADEPT kommer og fortæller om Arkitektskolen i Aarhus, mens Karen Marie Fisker Langkjer og Frank Hasling Pedersen fra LYTT Architecture fortæller om NYE-projektet.

NYE – livskvalitet i et fremtidsdrevet lokalmiljø

NYE er en bydel med lige dele af byens og landets herligheder. Her får naturen plads i byen og bæredygtighed går hånd-i-hånd med livskvalitet i et fremtidsdrevet lokalmiljø.

Landskabsgrebet for Lærings- og aktivitetshuset i NYE tager sit afsæt i stedets kvaliteter - bakken og naturen - samt husets potentiale som det “tandhjul” der forbinder Nye, Elev og naturen omkring.

BIM og LCA-beregninger i landskabet på NYE

LYTT Architecture fortæller, hvordan de som landskabsarkitekter arbejder i BIM-programmet Archicad og anvender DesignLCA, der er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, på projektet, hvor de blandt andet har designet og projekteret landskab og udearealerne omkring Lærings- og aktivitetshuset. Alle uderum i NYE er projekteret i 3D og leveret som en BIM-model til bygherre, entreprenør og øvrige samarbejdspartnere.

BIM-modellen tjener forskellige formål undervejs i processen:

  • Den skaber en bedre forståelse for de rumlige og visuelle forhold   især forholdene mellem de mange legeaktiviteter og de markante terrænspring området.

  • Den skaber bedre og mere utvetydig klarhed over de mange komplekse møder og overgange mellem terræn og konstruktioner og facadedetaljer.

  • Den fungerer som model til styring af entreprenørens maskiner.

Archicad og DesignLCA giver LYTT Architecture mulighed for at udvikle én landskabsmodel, som dækker alle faser fra den tidlige skitsering til udførelse i et dynamisk flow, hvor informationer og detaljering gradvist øges efter behov. Da LCA er mest værdiskabende i de tidlige faser, hvor de indgår som en naturlig og integreret del af skitseringen i selve modellen.

NYE er udviklet af LYTT Architecture i samarbejde med C.C. Contractor, Kjær & Richter og AFRY. Aarhus Kommune er bygherre.  

Tilmelding og yderligere info om IKT for bygherrer hos Molt Wengel

Det er gratis at deltage i eftermiddagsarrangementet, der løber af stablen d. 6. februar fra 14-17 i Molt Wengels lokaler i Aarhus, Kannikegade 16, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Du tilmelder dig her →

 

Forrige
Forrige

Gratis kursus for landskabsarkitekt-studerende

Næste
Næste

Glædelig jul og godt nytår