DesignLCA på ARCHINTENSIVE

28. – 29. april løber verdens eneste 24 timers online event dedikeret BIM-programmet Archicad af stablen.  

ARCHINTENSIVE 2023 er en 24 timers gratis verdensomspændende online event, hvor Archicad-eksperter og BIM-specialister fra hele verden deler ud af deres viden.

Den live-streamede begivenhed består af 24 x 1-timers sessioner, hvor oplægsholderne demonstrerer processer og arbejdsgange ved hjælp af funktionerne i Archicad og Archicad-kompatible løsninger.

Thomas Graabæk, arkitekt MAA og indehaver, er kommet i godt selskab og vil præsentere DesignLCA – vores bud på en BIM-baseret LCA-beregner, som er udviklet i samarbejde med Lendager.

Derudover er der masser af andre spændende oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit daglige virke.

Thomas Graabæk fortæller,

Det er imponerede, at der er lykkedes ARCHINTENSIVE at samle 23 af verdens førende Archicad-eksperter til et spændende 24-timers program. Jeg glæder mig til at præsentere DesignLCA på eventet, og ser også frem til at opleve de andre oplægsholderes bidrag. Det er fedt at se at LCA, der er en international standard, betyder at bæredygtighedsværktøjer kan anvendes på tværs af kloden.”

Yderligere info og tilmelding til ARCHINTENSIVE

ARCHINTENSIVE arrangeres af Skewed, og rammer en skærm i nærheden af dig d. 28. – 29. april. Det er gratis at deltage, og du finder yderligere oplysninger om arrangementet og tilmelder her →

Forrige
Forrige

Stor interesse for LCA i Landskabet

Næste
Næste

Se webinar: Introduktion til BIM for landskabsarkitekter