Ny LinkedIn-gruppe for Archicad-brugere i Danmark

Anvender du Archicad? Og vil du inspireres af andre Archicad-brugere? Så er den nye Archicad-brugere i Danmark gruppe på LinkedIn måske noget for dig?

Idéen med den nye LinkedIn-gruppe er at skabe et community, hvor I som brugere udveksler viden, erfaringer og får mulighed for at dele bedste praksiser med andre Archicad-brugere i Danmark.

Der er mange måder, du kan bidrage til gruppen på. Det kunne eksempelvis være, at du af og til har spørgsmål til nogle specifikke funktioner i Archicad? Er du vil i kontakt med andre Archicad-brugere. Måske søger du et job i en virksomhed, der anvender Archicad. Eller omvendt: Måske søger I nye medarbejdere med Archicad-kompetencer? Det kan også være, at du blot har lyst til vise en tegning, du har skabt i Archicad. Eller noget helt andet? Du er naturligvis også velkommen til blot at blive medlem og blive inspireret til dit arbejde i Archicad.

Bliv medlem af Archicad-brugere i Danmark

Bliv medlem af Archicad-brugere i Danmark, del din viden, få inspiration fra andre danske Archicad-brugere. Du finder gruppen her >>

Forrige
Forrige

Få din første BIMcloud med 50% rabat  

Næste
Næste

Det er meganice – Archicad 25 Session Aarhus