Styrk brugen af ny teknologi i byggebranchen

Tirsdag d. 10. januar afholder IDA byg i samarbejde med DI Byggeri og FAOD gå-hjem-møde om, hvordan vi får mest ud af at digitalisere bygge- og anlægsbranchen.

“Lav produktivitet og lille digitaliseringsgrad har i årevis klæbet til byggeriet som uløselige udfordringer. Derfor er Industriens Fond og Realdania nu gået sammen om at undersøge, hvordan brugen af ny teknologi i alle dele af byggeriet bedst udbredes, så branchens konkurrenceevne og bæredygtighed styrkes. Målet er at sætte turbo på udbredelsen af Construction Technology i Danmark. Molio skal stå i spidsen for undersøgelsen i samspil med byggebranchen.”  

Sådan lyder beskrivelsen af IDA bygs gå-hjem-møde, Styrk brugen af ny teknologi i byggebranchen, der med oplæg fra en række af byggebranchens førende aktører sætter fokus på, hvordan vi får mest ud af at digitalisere bygge- og anlægsbranchen.   

Mød de førende aktører i byggeriet

Seancen indledes af Keld Olsen fra IDA Byg. Derefter er der oplæg ved Peter Scheutz / BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø, Lennie Clausen / Realdania, Christina Hvid / Molio - byggeriets videnscenter, Nicholas Holst / RIB Software, Jette Leth Fejerskov Djælund og Kirsten Nielsen / Konstruktørforeningen, Niels W. Falk / HD Lab, Svend Andreas Kragh / NIRAS og Morten Abildgaard / Dalux.

Sådan optimerer vi desingprocesserne

Thomas Graabæk præsenterer vores bud på, hvordan vi optimerer designprocesser ved hjælp af BIM.  

”Der er mange lavthængende frugter at høste ved at øge digitaliseringen i byggeriet, men af og til kan det være svært at finde hoved og hale i de forskellige digitale løsninger. På IDAs gå-hjem-møde vil jeg fortælle, hvordan arkitekter og landskabsarkitekter kan anvende BIM til at optimere deres arbejdsprocesser, så de kan anvende deres ressourcer på at udvikle gode designløsninger. Jeg kommer også ind på, hvordan BIM imødekommer de nye LCA-lovkrav via vores BIM-baserede LCA-beregner, DesignLCA, vi har udviklet i samarbejde med Lendager,” fortæller Thomas Graabæk, der ser frem til en inspirerende dag i digitaliseringens navn.       

Mødet er arrangeret af IDA Byg i samarbejde med DI Byggeri samt Forbundet Arkitekter og Designere. Det er gratis at deltage i mødet, der afholdes 10. januar med tilmeldingsfrist d. 9. januar kl. 12.

Yderligere info og tilmelding finder du her →

Foto: Kasper Løjtved

Forrige
Forrige

Specialudviklet BIM-objekt gør det lettere at lave støttemure i terræn

Næste
Næste

Glædelig jul og godt nytår