Velkommen til Nordic BIM Group

De norske, svenske og finske Archicad-distributører har dannet en ny nordisk koncern: Nordic BIM Group.

Nordic BIM Group har over 30 års erfaring og lokalt markedskendskab inden for BIM-baserede løsninger til byggeriet. Nordic BIM Group er den samlede nordiske distributør af blandt andet Archicad, Solibri og Twinview og har landehovedkontorer i Oslo, Stockholm og Helsingfors.   

Omsætter for 19 millioner Euro

Nordic BIM Group har en samlet omsætning på 19 million euro, der primært kommer fra distributionen af Archicad. Formålet med Nordic BIM Group er at udnytte og styrke synergien mellem landene for at frigøre digitaliseringens fulde potentiale i alle faser af byggeriet og i hele værdikæden.

Kristoffer Sandbu er daglig leder i Nordic BIM Group Norge og fortæller om baggrunden for oprettelsen af Nordic BIM Group.

”Vores vision er at være en betydelig bidragsyder til en bæredygtig bygge- og anlægsbranche. Som Norsk forhandler af Archicad, ArchiFrame, Twinview og Solibri og andre BIM- og proptech-værktøjer skal visionen opfyldes ved arbejde målrettet på, at gøre vores kunder og hele branchen opmærksomme på de løsninger, der findes, og synliggøre hvordan branchen kan benytte dagens teknologi til at øge bæredygtighed og reducere ressourceforbruget.”


I forbindelse med fusionen skifter de nordiske distributører navne til Nordic BIM Norge AS, Nordic BIM Sverige AB og Nordic BIM Finland Oy. Du kan se den fælles hjemmeside for alle virksomhederne i Nordic BIM Group her →

Graphisoft Center Danmark ønsker vores nordiske kolleger tillykke med den nye organisation og ser frem til at følge udviklingen.

Forrige
Forrige

2 gange BIM for studerende

Næste
Næste

Glædelig jul og godt nytår fra Graphisoft Center Danmark