Glædelig jul og godt nytår fra Graphisoft Center Danmark

Vi takker alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset for et forrygende 2021.

Det lader til, at langt hovedparten af jer har haft ganske travlt med jeres projekter i løbet af de sidste års tid. 2021 har også været et godt år for os, hvor vi blandt andet bød velkommen til en række nye kunder, der udgør en god blanding af arkitekter, landskabsarkitekter, indretningsarkitekter og ingeniører. Det har også betydet, at vores kursusaktiviteter har kørt på højtryk – og det er altid en faglig og social fornøjelse, at have kursister gennem vores kursusprogram.

Archicad kurser

Hvis I allerede nu overvejer at tage et kursus, så tjek vores kursus og eventkalender for Q1 allerede nu.

Vi er også blevet flere, idet vi i efteråret bød Amalie Sterlie og Sidsel Maria Vincents Jansen velkommen til som vores nye studentermedarbejdere. De skal blandt andet skal hjælpe os med at komme i bedre dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner samt en række mere tekniske opgaver.

Uden jer kunder, intet Graphisoft Center Danmark, og vi bestræber os på at servicere jer bedst muligt. Derfor blev vi også meget glade for BMoreRaws kundetilfredshedsanalyse, der resulterede i en såkaldt Net Promoter Score på 69 – et resultat, vi er meget stolte over. Kundeanalysen gav os også en række ideer til, hvordan vi kan forbedre os, hvilket vi er i fuld gang med at implementere i vores virke.     

Få mere ud dit BIM-program

Hvis du vil have endnu mere ud af Archicad i det nye år, finder du muligvis inspiration i ’Sådan får du mest ud af Archicad’, hvor vi blandt andet opfordrer jer til at skrive jer op til vores nyhedsbrev og følge os på de sociale medier, hvor vi kommer med tips og tricks, annoncerer webinars/seminar og meget, meget mere.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Pas godt på jer selv og hinanden, vi ses i 2022.

Vi holder lukket fra og med d. 17. december og er tilbage d. 4. januar. Telefonerne er åbne for support og salg i hele perioden.

Forrige
Forrige

Velkommen til Nordic BIM Group

Næste
Næste

Få din første BIMcloud med 50% rabat