Archicad 26 opdateret til Apple Silicon

Nu er Archicad 26 endelig blevet opdateret og optimeret så den fuldt ud kan drage fordel af Apples lynhurtige M1- og M2-processorer også kaldet Apple Silicon.

De specielle processorer har været motoren i næstsen alle mac’er solgt de seneste 2 år, og benytter den samme ARM-teknologi, som giver hurtig responstid og lavt energiforbrug i Apples telefoner og iPads. Det betyder, at computerne kan være mindre og mere støjsvage, da de ikke kræver samme grad af kølende blæsere. Læs mere om den nye version hér →

Test af hastighedsforbedringen 3 Archicad-projekter forskellige størrelser: 0,4 GB, 2,7 GB og 5,7 GB filstørrelse. Procenterne er for Archicad 26 til Apple Silicon sammenlignet med den samme version til Intel-processorer.

Den nye version af Archicad 26 (Build 4024) kører 28-55% hurtigere på disse computere sammenlignet med den tidligere version til Intel-processorer, så der er virkelig noget at komme efter. Det er interessant, at hastigheden på grafik i 3D er op til 55% hurtigere på store projekter, i betragtning af, at Apples computere med Apple Silicon ikke har et selvstændigt grafikkort. Du kan læse mere om hastighedsforbedringerne hér →

BEMÆRK dog, at ikke alle plugin’s er opdaterede til at fungere sammen med denne version af Archicad. Det ser f.eks. ud til, at LAND4 indtil videre ikke kan fungere sammen med den nye version af Archicad, men Land Softwares udviklere arbejder allerede på løsning. DesignLCA ser ud til at virke problemfrit med den nye version.

Har du en Mac med M1 eller M2 processor, kan du downloade den nye version hér. – Så kan du fremover gå 28-55% tidligere hjem hver dag :-)

Forrige
Forrige

DesignLCA er ude af beta og frigivet som plug-in

Næste
Næste

LCA overblik fremmer den grønne omstilling